Tokyo Boys

Een rauwe komedie over drie totaal verschillende mannen die elkaar niet kennen en in normale omstandigheden ook niet zouden willen kennen. Door het lot komen ze samen en vormen wielerclub ‘Tokyo Boys’. Tegengestelde ambities, een ledenaantal waarop je moeilijk het woord ‘club’ kan plakken en opvallend weinig talent doen de prognoses rond de levensduur van de Tokyo Boys er bijzonder somber uitzien. Gedreven door eergevoel gaan ze door. Tot aan de top van die bewuste berg in Frankrijk…
Drie mannen, vriendschap, eer, ambitie, liefde… en de vergankelijkheid van dit alles. Over wel willen maar zeer moeilijk kunnen. Hoe plat op uwe buik kunt ge gaan? En dat met het alziend oog van de camera erbij…

P.S. Ook mensen die witheet van woede in hun stuur bijten telkens als ze ‘s zondags achter een bende wielertoeristen hangen, gaan dit toch heel graag willen zien. Ge gaat heel hard lachen en dan plots... Ook weer niet.

Op het podium staan Dominique Mondelaers, Wim Vandenhoudt en Marc Van Braeckel.
In de filmpjes zien we onder meer An Miller, Sien Eggers, Tom Van Dijck, Bruno Vanden Broecke, Lucas Van den Eynde, Dominique Van Malder, Tania Van der Sanden en Alice Reys.

De trailer:

In de aanloop van de theatervoorstelling werden 4 prequels, of voorafgaande afleveringen gelanceerd om het verhaal te starten. Je kan ze hieronder herbekijken.

Prequel 1:

Prequel 2:

Prequel 3:

Prequel 4: